11 Kasım 2006

... devam ...

uzun suredir yazı yazamadım buraya . neden böyle oldu? nerde yanlış yaptık? hayatın akışı bizi nereden nereye savurdu? hayır bu bir veda olmamalı, bu kadar kolay teslim olmamalıyım . henuz pes etmek için çok erken , mutlulukları yakalamam için hiç geç kalmış sayılmam . . .
yani istesem böle şeler de yazabilirim tabi ama format gereği yazmıyorum ;p ha format benim elimde olan bir şey ama butun yazıların kıllıklarının suçunu formatta bulmak benim hoşuma gidiyor belki , belki de kendimle çelişiyorumdur , belki de . . amaan neyse ;) simdi uzun suredir yazı falan yazmadım ya, neden?? araya sınav girdi böyle kol gibi ; sınavdan once de duygum canım bitanem antalyamıza geldi , beni mutlu mesud bahtiyar yaptı(zaten nerde olursa olsun her zaman öyle yapar da) . . o zamanlarda buralara bir şeyler yazamadım . aslında yazabilincek çok dolmuş(minibüs) anılarım , yemekhane muhabbetlerim , dersteki abzürtlükler oldu. ama nete bile ender girebilir oldum. bu uzun sure soluklanmanın ardından devam niteliği tasıyan bi yazı olabilir, olmayabilir de ;p sizi şenlendirmek için bi kaç eski albüm kapagıyla bu yazıyı noktalayayım-fotolayayım . . .


benim de ondan var hakkı abey - ben de vurucam mahsun gardaş ;p

8 yorum:

Emir Bey dedi ki...

ahuzhauhuazuahuauahzuahuahuahuha :) yıllarca gülebilirm bu iki poza yahu :)

Adsız dedi ki...

uzun zamandir bekliyoduk...

Adsız dedi ki...

başına bir şey geldi zannettim.bu arada resimler güzelmiş

Adsız dedi ki...

duygu (L) orçun.
kıskanmıorm
imreniyorumm!

orçay dedi ki...

emir hey : o donemde album cıkarmalıydık biz unkapanında , bi hatıra olurdu bu tarz ahauhza
isimsiz şahıs : bekletmek istemezdim ;p
kagan : enteresan giriş ve surpriz bitirişleri seviyorum abi :)
lavender : darısı basına ne diim ;p nazar degdirme de :)

Adsız dedi ki...

Benim de bir intizarım var orçun:niye yeni post yazılmıyor? araştırmacı blogger orçay beyi görev başında beklioruz.cık..cık..cık
Konuyla alakalı olarak:duygu seni mutlu mesut bahtiyar etmenin yanında bide heyecanlı yapıo:))

orçay dedi ki...

yeni postu azarlaman uzerine değil , kendim istediğim için yazdım ;p oku hadi oku bole dedim diye okumamazlık etme.. heyecanlı yapıyor demeek, doğrudur da, sen bi de beni onunla bulusmadan onceki dakikalarımda gör :)

Adsız dedi ki...

Yok abi yok.Girecen unkapanına elinde 2 kalaşnikovla(yazılışa gel :D ) "Kardeşim bu kasedi sen mi yaptın" diye soracan.Sonra adam ağzını açmadan tetiğe yerleştirecen parmağı.Herkes ölene kadar ayrılmayacan mekandan.

Kurtuluş yolu budur!