22 Kasım 2006

... mantara basmam ...

fakultemizin bahcesinde bir tenefus zamanını gecirir iken bir de baktım , ne göreyim? mantar gördüm. agacın altında mantarlar bitmiş*. bir onceki gün boyle bir şey gormemiştik[ kara kediye süt verdiydik o ara kesin gormemiz lazımdı, bu arada süt verirken yoldan gecen kızlardan biri "bak simdi bu bembeyaz olur süt içiyo ya" esprisinde bulunduydu:) ] vee ben bu duruma bir hayli şaşırdım, hatta " mantarlar , mantar gibi bitmişler. " diyesim geldi ama aklımda bir soru işareti var, mantar gibi bitmek** diye bir deyim var mı ya benim aklıma geliyo da var sanırım. mantarlardan bi kaç poz aldıktan sonra çok gecmeden tenefüs bitti***, derse döndük. pek atraksiyonlu bi yazı değilmiş di mi ;p
* oluşmak, üremek, yetişmek . . .
** böyle bi anda hızla cogalmak (bence, varsa tabi bu deyim;p) . . .
*** sona ermek anlamında burdaki ;)










hem de şapkalı mapkalı yahu şaştım ben :)


blogumda yeni bölüm Dolmuş da dolmuş - bu bölümde yeni yazımın altına dolmuşta yaşadığım (cunku kesin yasıom bişi) acaip ya da bana acaip gelen veyahut komik şeyleri yazacağım. yani artık dolmuş maceralarımı yeni yazı olarak ayrı sunmayacağım(gerçi sunmuyordum da kısa yazı olur diye) . bugunku dolmuş macerası güney koreden ;p yau çok uzattım neyse şu oldu gecenlerde 2 amca arasında ;
- şunu uzatır mısınız?
- kaç kişi
- vala bilmiom uzat dediler , uzatıom ben de . . . :))
yeni bir yazı ve yeni dolmuş da dolmuşda görüşmek üzere . . .

7 yorum:

Adsız dedi ki...

yazının altına yıldızlarla ayrıca eklediin sözlükçe çok yararlı olmuş...artık kozalak avından da vazgeç ve kozalakların hayat döngüsünü incelemekten!!!!

orçay dedi ki...

iyi ki hatırlattın ha,yaa kozalaklar yagmur yagınca kapanıo mu arkadaslar merak ediyorum yaaa(eger kapanıosa, agacdan koparılmış açık kozalak da kapanır mı acaba) yardım eden olursa sevinirim :))

Adsız dedi ki...

dolmuş maceraları mı :)ben hatırlıyorum bi yerden ehehe:D lise2-lise3 ahmet-gülin-orç-dilo çekirdek ekip dershanede oluşan stresimiz gidiyodu valla bi anda :)))

Emir Bey dedi ki...

ahahaha :) edebi oldu adam yahu :) kelimeleri incelemiş :)
dolmuşlar efsane ya :)

orçay dedi ki...

gLn : vala her dolmş yolculugunda bi acaiplik oluo yazmak lazım artık :)
emir : bloksporda da edebi oldu "duygu"sallaştım bu kareler karsısında ;p bknz.orcunun sonbahar yazıları ;p

Adsız dedi ki...

"Gençler bu da gafa ama her gün dolmuşa binen her adam böyle gonuşsa çatlar bu gafa"

Muhauhauh :D anılar anılar..

Adsız dedi ki...

aferin. çok güzel düşünmüşsün. ama martılara simit atan insanın hayal kırıklığını hissetmen mümkün değil yine de. anlayabiliyor musun beni?